Pages

Saturday, 14 May 2011

apa erkkk..aqpun xtau lah nk ckp apa hehehe

hehe aq nk ckp aq bosan kang nie nk citer byk sgt arhh ermm aq mls arrhh nk citer byk2 nie huhu aq lbh suka wat bodoh jew..huhuhu first tym nie wat blog haha lau korg baca meti galk kn yala cm dh ketingalan zmn hahaah sbnr nya aq mls nk wat bru terfikir nk wat hehehe...rasa bosan lakh tue sal aq wat huhu..hahaha aq kang nie jauh dr family lah ermm dom at kl kang  ne ermm dh brp jauh dh dr kg aq heheh tp bkn xbiasa arhh biasa tp erm rndu at family tue tap ada lah ermm...aq dok cnie bukan suka2 tapi aq stdy at cnie ermm stdy kos y aq xbrp minat tp krn family aq ekut jew apa y mak aq ckp a sngup wat hehe demi mak tersayang lah kata kn hehehe..tp y xthn nya at segi nie mcm2 berlaku at aq suka duka tawa tangis semua nya ada hehe tapi its ok 4 me coz semua nya aq hadapi dgn senyuman hehehe bak lagu dewa "HADAPI DENGAN SENYUMAN SEMUA YANG TERJADI BIAR TERJADI" hehehe apa2 pun aq happy gan life aq kang nie.."SENYUM TAK PERLU KATA APA" hehehe..itu lah aq..apa2 hal punt kita smbg lagi erkk dah byk dah nie aq tulis hehehe...

No comments:

Post a Comment