Pages

Friday, 20 May 2011

cerita lah...

Ermm tiba lah masa tok aq bercerita tentang semua nya hhaha xlah semua nya tapi ada lah juga hahaha...ni zaman aq msa at sekolah dulu ala zman persekolahn lah kata kan heehhe..
mang bezz arhh aq suka tol tym nie eye lah ramai kwn lah kata kn nk kata famous tue xjgk tapi kakikacau orh aq lah...heheh frenzz aq semua nya satu kpla gan aq walau pun kita org nie nakal tp kira ada akal jgk..hehe tgk arhh result kite org ok ap hhee..dpt gak aq msk nurse wlu pun juz swasta tp pmbljrn mang mencbr gak tau bkn nya sng tau..
masa aq at zmn persekolah dulu kan ada lah aq mang nakal lah ponteng kls skap kls semua nya ada tapi y heran nya xpena lakh aq kena tngkp ole cikgu heheh maklum lah pengawas lah kata kn mna lah kena cam kan muka baek jew hahhahaha tapi xlah aq lau wat salah aq xkn tngkp dark y sama wat salah gan aq melain kan aq xwat bru lah aq lapor ehehhe ok lah tue kan kira adil la tue kan heheeh.. aq pun xatui lah knp aq nkl cm teu sekali hhehehe..kwn2 aq pun sam gak tapi kite org tgk mood lahh lau mood tgh3 xnk bljr lari arhh dr kls lau x duk jak kat kls tue hehehe...selalu kite org xmsk msa bi,math n p.i hehehe tue lahh psl gak knp ssh tol nk ckp bi kang nie hehe math jgn cerita lah ehhee..mang paya nk fhm nay ahaahaha..aq pun xfhm lah hehe...
tapi y xleh lupa nya pas pj meti kite org dh xmsk kls haha apa lgi lepak at kantin arhh bile kne tny ckp jew ngah pj ckgu bg rht awl eheheh asyik2 muka kita org jew y kena hahaah lau y laen wat kompom kantpoi kmi jew wat y xkantoi nya hahaha..pa xnay cgku pun wat amek kesa x jew cz kami nie kn bdk baek ehhehe...yala muka suci jew xpena wat slh pun padahal d sebalik nya hahaahah byk dah kami wat tapi kami wat xlah teruk sgt pun biasa2 jak bha...heheehe...aq pun xfhm lah apa nk jadi gan kami nie rasa nya bdk laki lbh baek dr kami msa tue cz dorg xlah pai xmsk kls tapi dorg nie leh pkai gak selalu backup kmi ckp kmi ada hal lah apa lah ahahha caya lah gan dark laki kls aq tym tue..krja sama tym dorg wat slh kmi back up tym kmi dorg lakh hehehe..mang terbaek lah hehhehehe...
lagi satu y xleh bla nya bila msa b.i heheh aq xleh lupa perkara nie bila miss aq serbu kite org..masa tue dye tgh bljr kite org gelak2 at belakng dye perasaan msa tue kite org tgh bca majalh gila2 hahah aq gan bestfrenz aq lah naqy nama nya hahahaha dye p pat kite org cpt2 aq sorok kan mjlh tue tau dh tue dye tny wat pa kmi ckp lah tgk nota hahaha nota tue mang ada at bawa meja aq dh mmg hheeh...xprsn tol lah msa tue tapi mmebr aq lg lah haha dorg sipa maen hp at blkg tue ahahha miss xprsn pun tau haahha....tue lah zmn knakaln kmi hehehhe..nie masa form 4-5 lom cerita aq form 6 gik hehehe..
tym aq from 6 nie mang matang cket arhh tapi prngai bdk2 n suka kacau org teu mang xlps dri tgn aq arhh aq gan sorg kwn aq nie lah naqy lah sapa lgi hehhe dye mang the bez lah dowh hehehe...masa nie kan kami form 6 so matang cket arhh dri sblom nya ahahah..msa nie tngungjwb aq byk arhh ermm byk pgng jwtn lah kata kn...aq pun xatu knp aq lah dpt jwtan yg cm nie pdhl aq nie gial2 jgk heheh tpi ok lah,aq xcmpur aduk akn semua nya tym aq serius aq mang wat tol2 lah..tym keja tol aq wat tym maen2 aq maen ermm tue lah sifat aq huhu...aq pgang jwtn as pengerusi kewartawanan n kadet polis n tah aq lupa lah tue jak y aq ingt heheh masa aq pgang jwtan nie aq xlah lupa antra aktvi2 ya pena aq wat slh satu nya g sepilok jungle resort heheh bez tau byk sgt aq keja kn bdk2 y ekut ehhe y ekut nie semua nya bwh2 aq bkn buli ok juz for fun,paling bez bila aq wat sayang c buta ehhe aq pisah2 kn mrk dr group2 dorg n bgi dorg dok2 sorg2 padahl kwn2 xlah jauh man pun n aq ada at ctue jew hehehe sje jew nk taku2 kan dorg ada lakh dakr2 y nangis tau hhe aq xsngka lah kejam sgt kah permainan tue ehehe bagi dorg arhh tapi ending nya dorg xnk blek gak n suru aq wat sekali lagi kenm tue huhu tapi masa tue aq dh bz cz nk STPM  dh huhu..pai lah kang nie aq still ingt kish tue ermrmrmrmr..bez tau,,,m
at kadet polis lakh xyah cerita arhh aq mang cz nie kena dsplin lah bkn nya leh maen2 pun hehe..tapi q kdg2 maen2 gak hahhaa tgk mood lah ahhaha..paling bez nya masa kmi wat latiahn kawat kaki,camping,pertandingan kawat kaki n menembak perhh aq xleh lupa arhh pegang m16 y berat tue n tembak sbyk 20 butir dowhh huhu,masa lthn lakh biasa arh budk2 kn jrg nk serius huhu tym aq mrh mang semua aq denda ermm sowe lah erkk adik2 lau aq tekasar gan korg huhu..tym camping lakh y xthn nay kena jga daput huhu dgn mghadapi nyamuk nya,sejuk nya aduhhh mang mencabar tol lah eya lah ketua kan man leh leps tgn gitu jak huhuhu aq pai xtido tau selma camping teu nsb bek lah cuti pas tue huhu ermmmm.. k lah teu jew cerita lu erkk t kite smbg gik dh pnt nk taip lah..lalalallalalaalal..:)

No comments:

Post a Comment